Zapewniamy Państwu w ramach świadczonych usług kompleksowe szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności, HACCP i BHP
dla wszystkich grup zawodowych.

Szkolenia organizujemy w postaci wykładów, seminariów połączonych z warsztatami, bądź w formie samokształcenia kierowanego. Szkolenia odbywają się na terenie Państwa firmy.

Programy szkoleń dokładnie uwzględniają specyfikę stanowisk pracy, rodzaj występujących zagrożeń, a także tematykę prawa żywnościowego i prawa pracy.

Obowiązek szkoleń z zakresu bezpieczeństwa żywności wynika z ustaw i rozporządzeń Unii Europejskiej.

Szkolenia kończą się egzaminem i wydaniem imiennego zaświadczenia potwierdzającego uczestnictwo pracownika w szkoleniu.

Oferujemy szkolenia z następujących zagadnień i obszarów:

  •  System HACCP – podstawowe i dla członków zespołów ds. HACCP
     
  •  Dobre Praktyki Higieniczne i Produkcyjne
     
  •  Szkolenia stanowiskowe
     
  •  Dezynfekcja i zabezpieczenie przed szkodnikami
     
  •  „Minimum sanitarne”
     
  •  Zagrożenia w produkcji i dystrybucji żywności – dla nowych pracowników oraz przypominające
    dla kadry kierowniczej
     
  •  Szkolenia wstępne
     
  •  Szkolenia okresowe
     
  •  Szkolenia z pierwszej pomocy przedmedycznej